Om Thorsen Tagservice

Thorsen Tagservice har eksisteret siden 2006 og har mange års erfaring med alle former for tagarbejde.

Vi er specialiseret inden for:

Hos os sætter vi kvalitet i højsædet. Vi udfører opgaver på hele Sjælland og sætter en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt klædt på til at træffe de bedste valg. Derfor gør vi altid meget ud af at rådgive og guide, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der passer til både dig og dit hus.

Årets Specialist 2014

Hos os sætter vi kvalitet i højsædet. Vi udfører opgaver på hele Sjælland og sætter en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt klædt på til at træffe de bedste valg. Derfor gør vi altid meget ud af at rådgive og guide, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der passer til både dig og dit hus.

Vi arbejder hurtigt og effektivt og under udførelsen af arbejdet, sørger vi for løbende at holde dig informeret om forløb og fremgang.

I 2014 vandt vi prisen som årets specialist og har været nomineret til prisen i 2013, 2015, 2016 og i 2017.

Thorsen Tagservice har mange års erfaring i alle slags tagbeklædninger og kan hjælpe og rådgive dig gennem alle disse overvejelser samt opstille eventuelle alternativer til sammenligning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dit hus.