Tagpap

Som udgangspunkt er tagpap en beklædningstype, der passer til alle tagformer – men det er især et ideelt valg til flade tage eller tagkonstruktioner med en lav hældning. Derudover er det en god løsning til mindre bygninger, såsom skur, carport eller garage. Tagpap har en levetid på op til 40 år.

Overvejer du et tag af tagpap skal du være opmærksom på en række punkter:

  • Hvad er det rigtige materialevalg for dit hus og hvilket udtryk går du efter?
  • Er der ovenlysvinduer, kviste el.lign., der skal tages højde for?
  • Skal taget laves med eller uden listedækning?
  • Skal tagrender el.lign. indgå i tilbuddet, og hvilket materiale skal de være lavet af?

Tagpap og dets positive egenskaber

Tidligere var tagpap rent faktisk lavet af bl.a. pap, men i dag består tagpap af to lag asfaltbitumen, syntetisk gummi og en indre kerne af polyesterfilt. Ofte bruger vi en type, der er påført et ekstra lag af naturskifer, som gør taget endnu mere modstandsdygtig overfor solens stråler.

Tagpap har oplevet et lidt blakket ry, men er igen blevet populært til både nybyggerier og renoveringer. Det lette og minimalistiske udtryk, man kan opnå med tagpap, klæder både det klassiske parcelhus og nybyggede huse i moderne stil. Det er et yderst fleksibelt materiale, hvilket gør det særdeles velegnet til tag med utraditionelle konstruktioner.

Thorsen Tagservice har mange års erfaring i alle slags tagbeklædninger og kan hjælpe og rådgive dig gennem alle disse overvejelser samt opstille eventuelle alternativer til sammenligning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dit hus.