Nyt tag eller reparation af det gamle

 

Hvad enten taget er utæt, nedslidt, fyldt med lappeløsninger, eller du af arkitektoniske årsager drømmer om et nyt tag, er det om at komme i gang med planlægningen i god tid. Thorsens Tagservice er eksperter i nye tage og tagrenoveringer.

Tagrenovering eller nyt tag?

Udskiftning af taget er en vigtig beslutning, som du næppe kommer til at tage mere end én gang. En almindelig situation kan være, at selve tagbelægningen er nedslidt og trænger til udskiftning. Er tagkonstruktionen tilstrækkelig og hældningen optimal, er det mest oplagte at bevare begge dele, som de er, og kun udskifte lægterne. Uanset om du vælger en belægning, som ligner den tidligere, eller en ny type, skal tagkonstruktionen gennemgås grundigt og evt. repareres.

Nyt tag med nyt træværk og tagisolering

Hvis taget har ligget på i mange år, og det er muligt, at der er opstået skader på træværket nedenunder. Ved samme lejlighed er det oplagt at supplere eller udskifte tagisoleringen. Læs mere om de forskellige tagtyper:

Tagrender til dit nye tag

Har du gamle og slidte tagrender, der trænger til en udskiftning inden for nærmeste fremtid, så giver vi et uforpligtende tilbud på opsætning af nye tagrender m.m. Får du f.eks. nye zinktagrender på dit hus, sender du et signal om kvalitet og æstetik.

Renderne er modstandsdygtige over for det danske vejr og de fremstår på en smuk måde, hvilket er med til at fuldende det elegante helhedsindtryk af dit hus.

Zinktagrender er ved fremstilling skinnende blanke, men ved påvirkning fra vand og ilt dannes naturligt en beskyttende grålig overflade på materialet. Udover zink tilbyder vi tagrender i mange andre materialer.

Læs mere om de forskellige typer af tagrender og materialer på denne side.

 

Vores kunder siger:

Nedtagning af skifertag, behandling af spær for svamp, udskiftning af isolering og gangbro samt nyt tag med B7 tagplader

Fik anbefalet Thorsens Tagservice gennem ejendomsmægler, hvilket viste sig
at være en særdeles positiv overraskelse.

Prisen var mere end konkurrencedygtig, kvaliteten var helt i top, håndværkerne var flinke, særdeles professionelle og super effektive. Samarbejdet fungerede til ug, og det hele var ordnet indenfor 2 uger. Jeg er dybt imponeret over hele forløbet og den effektivitet og professionalisme det hele er blevet udført til. Jeg kan ikke være mere tilfreds, og vil med glæde anbefale Thorsens Tagservice til alle, der skal have lavet tag.

Tak for en fremragende indsats!

Leif Hansen

Nyt B7 Cembrit tag. Nye gavle, sternbrædder og tagrender

På anbefaling valgte vi at kontakte Thorsens Tagservice.

På Jespers anbefaling skiftede vi det gamle eternittag fra 1970 til nyt Cembrit B7 tag i stedet for at lægge ståltag ovenpå det eksisterede tag.

Vi har været meget overrasket over den effektivitet, hvormed arbejdet er blevet udført. Kvaliteten af arbejdet er meget tilfredsstillende, hvilket vore naboer også har bemærket.

Udskiftningen af taget har taget ca. 14 dage og det gamle tag m.m. er blevet kørt væk, ligesom der løbende er ryddet op. Jesper går meget op i at orientere og overholde tider og aftaler. Faglig stolthed er et udtryk vi kan bruge om Jespers firma Thorsens Tagservice. Udover det er Jesper meget behagelig.

Poul Sørensen

Perfekt arbejde, til en god pris.

Super firma.

Kontaktede mig få timer efter jeg havde sendt en mail vedr. at jeg ønskede et tilbud vedr. nyt tag. Kom ud få dage efter, var rigtig god til at inddrage en i arbejdsgangen og hvad de mente der burde laves, og tages højde for.

Arbejdet skulle vare tre uger, de var færdige på to, hvilket også betød at prisen blev sænket i forhold til det faste tilbud.

Jeg vil helt sikkert bruge dette firma igen.

René Urban

Nyt eternittag

Vi skulle have enten renset og malet vores gamle tag, eller have et nyt tag.

Thorsen Tagservice ville ikke stå inde for resultatet hvis vi ville have renset og malet det, men ville gerne give et tilbud på et nyt tag. Det tilbud accepterede vi, da andre også sagde at vi ikke skulle rense/male.

Vi har igennem hele forløbet haft en god følelse og tryghed. Og Jesper har tydeligt og professionelt kunne svare på alle vores mere eller mindre dumme spørgsmål.

Thorsen Tagservice har virkelige ydet en super service og vi kan varmt anbefale dem.

Søren Birn